Aalborg Sportshøjskole

Aalborg Sportshøjskole er højskolen hvor du bliver dygtig til det du laver OG hvor du får masser af venner og fantastiske oplevelser. På Aalborg Sportshøjskole er vi gode til at se udviklingspotentialet i alle vore elever. Vi tager dig der hvor du er, og flytter dig så langt som muligt rent fagligt. Vi hjælper dig med at få realiseret DINE drømme

Om skolen

Er du bare glad for sport og træning, eller vil du være træner - måske endda på højeste niveau? Aalborg Sportshøjskole er skolen hvor du bliver dygtig til det du laver OG hvor du får masser af venner og fantastiske oplevelser. 

Aalborg Sportshøjskole er vi gode til at se udviklingspotentialet i alle vore elever. Vi tager dig der hvor du er, og flytter dig så langt som muligt rent fagligt. Vi hjælper dig med at få realiseret DINE drømme. Både når du er elev og i forhold til det liv du skal leve bagefter. Vi har fokus på både din faglighed og personlighed - og hjælp dig med at få styr på din fremtid.

Du skal tage på højskole, hvis du har teamspirit - eller gerne vil have det! Du skal tage på Aalborg Sportshøjskole, hvis du er til sport, sammenhold og sjov i gaden. Vi er en storbyhøjskole med fuld fart frem, og den typiske højskoleelev hos os sparer ikke på kræfterne. Vi skal nok udfordre jer, men vi er heller ikke bange for at overlade ansvar og beslutninger til eleverne. Det er jeres højskole, og eleverne er medspillere på deres eget ophold. Det kræver engagement, og det forventer vi, at du har. 


Vores kernefag

Cross-training
E-sport
Fitness
Forberedelse til Politiuddannelse
Idræt og sport
Outdoor
Ridning
Styrketræning
Træner- og instruktøruddannelser
Friluftsliv

Fag og emner


Praktiske informationer

  • 900 meter fra centrum.
  • Centralt placeret i Aalborgs idrætsmiljø. Vi er nabo til Aalborg Stadion, et svømme- og motionscenter samt tre stadionhaller, hvoraf én er specielt indrettet til gymnastik og spring.

Kom og besøg os, inden du beslutter dig for et ophold. Tag din kæreste, dine venner eller dine forældre med en tur til Aalborg. Så skal vi vise dig, hvad vi har at byde på. Ring til os og aftal et besøg på 98131311 - eller hvis du har spørgsmål. 

Læs mere på www.sportshojskolen.dk