Hadsten Højskole

Velkommen til Hadsten Højskole! På Hadsten Højskole mener vi, at engagement og interesse er det bedste udgangspunkt for at lære. Derfor har vi 60 fag, som du frit kan vælge imellem, når du skal sammensætte dit helt eget skema. Vi har fag, der appellerer til både fantasien, følelserne og fornuften.

Om skolen

På Hadsten Højskole giver vi dig muligheden for at blive lidt skarpere på, hvad du vil bruge din fremtid på. Vi tilbyder 60 forskellige fag, som du frit kan vælge mellem. Så uanset om dine interesser ligger inde for kunst, sport, musik, frluftsliv, psykologi eller sundhed, så har vi fagene, der kan matche dine interesser. 

Derudover tilbyder vi prøveforberende forløb til både politiskolen og landets journalistuddannelser. Så hvis drømmen er at blive journalist eller politi, kan du med fordel starte din forberedelse hos os. 

Oveni tilbyder vi en skole, hvor du blive klædt på til livet som selvstændigt tænkende menneske. Vi garanterer, at du bliver udfordret på dine holdninger, og derigennem også bliver klogere på dig selv og andre. 

Nysgerrig? Så se meget mere om skolen her: 

Se billeder fra livet på Hadsten Højskole

Læs hvad eleverne siger om Hadsten Højskole


Vores kernefag

Forberedelse til Journalisthøjskole og andre medieskoler
Journalistik
Politik
Forberedelse til Politiuddannelse
Idræt og sport
Keramik og Raku
Kunst
Musik
Psykologi
Sundhed

Fag og emner

Sammensæt dit eget skema

På Hadsten Højskole kan du frit vælge mellem vores 60 forskellige fag, der ligger indenfor disse fag-områder: 

Prøveforberedende kurser

Du kan i løbet af dit ophold kombinere forskellige fag, foredrag, studierejser, projekter og andre aktiviteter på højskolen, så der kommer et tematisk sammenhængende kursus ud af det:

Kvalificer dig til din fremtid

Du har mange muligheder for at kvalificere dig til din fremtid, til din uddannelse, til dit liv. På grund af vores store brede i fagene, er der rig mulighed for at prøve kræfter med de områder, som man tænker, at man gerne vil beskæftige sig med senere. Vores forberende fag i journalistik og til Politiskolen er naturligvis en mulighed, men ønsker man at læse medicin, psykologi, statskundskab eller idræt, er der også gode muligheder for at få noget grundviden med sig fra et ophold hos os. 

 

Vil du vide mere om Hadsten Højskole? Bestil en brochure her.


Praktiske informationer

  • Om foråret er der mulighed for at vælge mellem en studierejse til USA - New York og Washington D.C. eller en kultur og outdoor studierejse til Berlin og Spindl i Tjekkiet. 
  • Om efteråret rejser vi ligeledes til Berlin og Spindl i Tjekkiet samt til USA - New York og Washington D.C.
  • Ring og hør om højskolens forskellige former for elevstøtte.
  • Hadsten Højskole ligger smukt på bakken ned til Lilleåen, tæt ved Aarhus, tættere ved E45 og tættest ved IC-toget. Højskolen er en traditionsrig grundtvigsk højskole med mere end 125 år på bagen.

Læs mere om Hadsten Højskoles faciliteter