ISI Idrætshøjskole

Vild med idræt? Så er ISI Idrætshøjskole stedet for dig. Her bliver du del af et fællesskab med personlig udvikling og idræt på et seriøst niveau som udgangspunkt. På ISI Idrætshøjskole kan du vælge mellem linjerne: fitness, fodbold, fodboldtræner, håndbold og håndboldtræner, samt et væld af øvrige idræts- og inspirationsfag.

Om skolen

Idræt i blodet

Gennem idræt, højskoleundervisning og højskoleliv ønsker vi at inspirere dig til livsduelighed - forstået som lysten og evnen til afklaring og ansvar for dit liv. På ISI Idrætshøjskole  kan du vælge mellem et højskoleophold af 19, 24 og 43 ugers længde.

Kilk på dette link for at gå til ISI Idrætshøjskoles hjemmeside


Vores kernefag

Fitness
Fodbold
Håndbold
Træner- og instruktøruddannelser

Fag og emner

Find det du er god til!

ISI Idrætshøjskole har vi plads til alle. Uanset om du er her for at satse på din idræt, tage et sabbatår eller for at overveje eller forbedre dine uddannelsesmuligheder. På ISI kan du koncentrere dig om at lære dig selv og andre bedre at kende - finde lige netop det du er god til. Alt sammen mens du dyrker din idræt på en af vores 

idrætslinjer:


Praktiske informationer

Fede faciliteter

ISI Idrætshøjskole er en moderne skole med plads til ca. 60 elever - en lille skole med stort nærvær. Vi har unikke idrætsfaciliteter lige uden for døren, en højt kvalificeret og engageret lærerstab, der brænder lige så meget for idræt som dig - og for at møde dig, som den du er.

Life is ISI

Livet på ISI betyder nye venner, nye omgivelser, tid til fordybelse og tid til et unikt dagligt fællesskab. Vi kæmper, fester, rejser, hygger og sveder sammen i et miljø, hvor du kun keder dig, hvis det er det, du trænger til. Kom og oplev det hele selv: Book en rundvisning eller ring på tlf. 97 25 24 99.

Holdstart 

Du kan vælge mellem:

  • 19 ugers kursus i efteråret
  • 24 ugers kursus i foråret
  • 43 ugers kursus i efterårt og forår

Vi glæder os til at møde dig.

Velkommen på ISI Idrætshøjskole i Ikast.