Højskolen Mors

Vi er en ny grundtvigsk kulturhøjskole, der bygger på fællesskab, frihed og fordybelse. Sammensæt dit skema helt efter dine ønsker!

Om skolen

NY SKOLE - STARTER 1. AUGUST 2020

Vi er en grundtvigsk kulturhøjskole, der bygger på fællesskab, frihed og fordybelse. Her er hjemligt, højt til loftet og med noget af Danmarks smukkeste natur lige uden for døren. På højskolen kan du blive inspireret, få gode samtaler og få opladet livsbatterierne. Her kan du møde nye mennesker, blive udfordret og være skabende.

Du kan glæde dig til god mad og en dukkert i vores varmtvandsbassin. Vores udendørs arealer strækker sig over 7 hektar jord med den smukkeste natur, hvor vi har egen svævebane, fodboldbane og indendørs aktivitetshal. Limfjorden ligger i baghaven og inviterer til vandsport, strandtur og meget mere. Højskolen arbejder aktivt med bæredygtighed.


Vores kernefag

Design
Film
Iværksætter
Politik
Samfund
Kulturformidling
Madlavning
Musik
Teater
Naturen

Fag og emner


Praktiske informationer

Du bliver indlogeret på ene-, dobbelt eller tre-personersværelse på enten ”Bjerget”, ”Bakken” eller ”Dalen” – som er vores 3 beboelsesfløje. Der er køkken og stor rummelig opholdstue i hver beboelsesfløj, og alle værelser er indrettet med boxmadrasser, skrivebord og tøjskabe. Vores bad- og toiletfaciliteter er nyrenoverede i alle tre fløje. De er placeret, så der er let adgang fra værelset. Badeværelserne har alle seperat toilet og man deler badeværelse med maks. 5 personer.

Beboelsesfløjene er hyggeligt indrettet i sommerhus/højskolestil med den skønneske natur lige udenfor vinduet. Sengetøj kan lejes af højskolen for 100,-.