Livsstilshøjskolen Gudum

Kom og oplev hvad der sker, når du arbejder med din livsstil. Hos os er fokus på DET HELE MENNESKE - både KROP og PSYKE. Kurserne giver dig metoder til at finde din trivsel samt få undervisning i anti-inflammatorisk livsstil, stressreaktioner, vægttab m.m. Vi tilbyder kostsamtaler, træningsrådgivning, NADA m.v.

Om skolen

Livsstilshøjskole Gudum ligger i det naturskønne Vestjylland - tæt på Limfjorden og midt imellem Lemvig og Struer.

Dagligdagen på højskolen er altid i et samspil med netop området og naturen omkring os. Her arbejder vi med livsstil og med livsstilsomlægning,

Hos os er fokus på DET HELE MENNESKE - og på menneskets trivsel i verden af i dag.

Rammen hos os giver dig gode muligheder for at træffe de valg, der optimerer din livsstil.

Med blid motion hver morgen og servering af sund mad med omtanke er rammen sat til en række spændende livsstils- og højskolefag.

Et højskoleophold hos os hviler på fire grundpiller:

1) Højskoleliv  2) Motion  3) Psykologi  4) Kost

Praktiske oplysninger:

Eneværelser, elevator, fitnessudstyr, spinning, massagestol, computerrum, tv-stuer, cykler, bålhytte, vaskemaskine m.m.

Vores kernefag

Aerobic og zumba
Motionsgymnastik
Alternativ behandling
Kostomlægning
Krop og psyke
Madlavning
Selvudvikling
Sundhed
Naturen
Psykologi

Fag og emner

HVER MORGEN STARTER MED BLID MOTION

• Klassiske højskolefag
  • Fra stress til overblik
  • Det psykologisk og mentale
  • Sund og velsmagende kost
  • Motion på en sjov måde
  • Fitness
  • Meditative fag
  • Madlavningsfag
  • Personlig udvikling og relationskompetencer
  • Musik og sang
  • Kreative fag
  • Ud i naturen
  • Ernæring og kost
  • Blid bevægelse og sundhed
  • Mulighed for NADA
  • Morgensamling
  • Og morgen-motion hver dag

"Jeg havde 12 uger og det var fantastisk - er helt høj ved at tænke tilbage" Bodil Jeppesen

• På Livsstilshøjskolen har alle eneværelse.
  • Hovedbygningen har 3 værelsesgange, hvor der på hver gang er 10-12 enkeltværelser med håndvask og hvor 4 værelser deler bad og toilet.
  • I bygningen overfor højskolen har vi 24 enkeltværelser med eget bad og toilet. Disse værelser kan reserveres for et ugentligt tillæg.
  • Alle værelser har dyne, pude, rullemadres og topmadras. Lagen og sengelinned skal medbringes eller kan lejes. Værelserne er ud over seng møbleret med lænestol, reol, skab, skrivebord og stol.
  • Alle værelser er centralt placeret i forhold til undervisningslokaler, køkken og spisesal.
  • Skolen er røgfri med med rygeplads udenfor.
  • Alle rengør selv eget værelse og hjælper til med gangarealerne i boenhederne.
  • Højskolen har mange forskellige faciliteter: Elevator, tv-stuer, computerrum, fitnessmaskiner, spinning, massagestol, krea-værksted, bålhytte, cykler, vaskemaskiner m.m.

Se mere om skolen på www.Livsstilshojskolen.dk

"De 4 måneder i foråret var de bedste i mit liv. At være sammen med andre, kunne træne og tabe sig, føle sig accepteret og værdsat. Det var vidunderligt"   René Møller