Mariager Højskole

Bliv klogere på din tro og din karakter. Mariager Højskole er kendt for udfordrende undervisning, som sætter dig i stand til at reflektere over deres egen tro og livsopfattelse. Samtidigt giver du de store tanker hænder og fødder, når du vælger dit spor, og engagerer dig i sociale- og kirkelige aktiviteter.

Om skolen

Mariager Højskole har pt. ca. 80 elever på det lange højskolekursus. Højskolen er kendt for udfordrende undervisning, som sætter eleverne i stand til at reflektere over deres egen tro og livsopfattelse, et narrativt miljø hvor livsfortællinger bearbejdes, samt en lærerstab som elsker coaching og personlig udvikling. Desuden har skolen et tæt samarbejde med sit kirkelige bagland (www.mosaik.one), og lokale hjælpeorganisationer.

Mariager Højskole

Vores kernefag

International linie (undervisningssprog: engelsk)
Ledelse
Projektledelse
Ungdomskultur
Kristendomskundskab
Performance
Scenografi
Skuespil

Fag og emner

Mariager Højskole tilbyder forskellige linjer med forskellige fag. Ved tilmelding vælger du den linje, der tiltaler dig mest.

Discipelskab Udvid din bibelforståelse samt applikér Bibelens lære i dit liv. Udvikl din identitetsforståelse og modenhed som en discipel. Find din unikke tjenestestil, og opdag dine gaver og evner. Lær Guds ledelse og din tjeneste at kende. Beskriv din gudgivne mission og rolle i livet

Teologi Giver dig dybere indsigt i Bibelen. Udruster dig til at formulere dig klarere og mere akademisk på skrift. Udfordrer dig til at foretage teologisk refleksion.

Lederskab Kristen lederskabsundervisning, som vil udruste og forme dig til at være en leder i dit eget liv, din kirke og den verden, vi lever i. Teologisk refleksion vil hjælpe dig til at applikere Bibelen og teologien til de udfordringer, nutidens kirke står i, og de samfundsdilemmaer kristne står i. Missional praksis handler om at udfordre dig til at være engageret i hverdagslivet og praktisere mission som en livstil.

Studie Fordyb dig i et selvvalgt emne, fx indenfor teologi, spiritualitet, ledelse, missiologi, media, musik. Arbejd mod din bachelor i anvendt teologi.
Investér i din personlige udvikling.

Oplev Mariager Højskole 2 dage gratis!

Den bedste præsentation af Mariager Højskole er Mariager Højskole. Derfor vil vi gerne invitere dig til at besøge os. Vælg to dage der passer dig og få “all inclusive” helt gratis. Mange gør det, og responsen er altid den samme: Mere tak!

Kontakt os via vores hjemmeside eller ring til os og book dit ophold.