Konkurrence

Foto af elev

Hvad betyder ordet DRØMMEKRAFT for dig?
Højskolebladet og Højskolerne afholder en konkurrence blandt højskoleelever,
hvor vi efterspørger fotos af situationer, kunst eller oplevelser, som rummer ordet “drømmekraft” eller “håb for fremtiden”.

Fill out my online form.

Foto skal:

• uploades på højskolens eller din egen instagram med #drømmekraft #højskole og teksten: “Foto til fotokonkurrence for @Hojskolerne”
  • sendes via formular i høj opløsning (300 dpi) senest den 28. maj

Præmier

• 1. præmie: Transport og adgang til fotoudstilling (fx World Press Photo) i København (for 2 personer) - skal være i 2021.
  • 2. præmie: T-shirts til dig og dine højskolevenner (max 50 stk sendes til højskolens adresse).
  • 3. præmie: Personligt årsabonnement på Højskolebladet.

Vinderne får besked 31. maj.

Publicering og rettigheder

De bedste fotos bliver trykt i Højskolebladet og vist digitalt på Folkemødet i forbindelse med Højskolebladet Live.
Højskolerne får rettighederne til alle fotos produceret i forbindelse med konkurrencen og kan vælge at redigere fotos til forskellige formater og kanaler. Fotograf og højskolen vil blive akkrediteret, hver gang foto anvendes på print.