• Jubilæumsfest - besøg en højskole på jubilæumsdagen

Publiceret 23-10-2019

Den 7. november er det 175 år siden den første højskole blev oprettet og det fejres på 48 højskoler. Kom til jubilæumsfest på en højskole nær dig.

• Bestil en gratis vinderplakat

Publiceret 23-10-2019

I forbindelse med højskolernes 175 års jubilæum 2019 udskrev vi en plakatkonkurrence. Der indkom 27 forslag og de tre vinderplakat er nu trykt. Bestil en gratis..

• Søg efter et højskolekursus der passer til dig

Nye højskolekurser på hjemmesiden

Publiceret 21-10-2019
    Højskolekurser

Så er næste års korte og lange højskolekurser sendt ud på hjemmesiden. Find dit ophold mellem næste 1200 korte kurser og 230 lange kurser

• Højskoleelevkonkurrence - jubilæumsplakater 2019

Juryen har talt: Her er de tre vinderplakater

Publiceret 02-10-2019
    Højskoleliv

Det blev Malte Østergaard, elev på Den Skandinaviske Designhøjskole, som løb med førstepræmien i Højskolernes elevkonkurrence om at skabe en plakat i anledning..

• Højskolerne er igen på Ungdommens Folkemøde

Publiceret 04-09-2019
    Event

På Ungdommens Folkemøde kan du i år møde elever og lærere fra fem forskellige højskoler. Her vil der være rum for kreative aktiviteter, fysisk udfoldelse og men..

• Morgensamlinger som lydserie

Publiceret 31-08-2019
    Dannelse

Højskolerne og Kristeligt Dagblad har produceret en lydserie af morgensamlinger, du kan høre online. En højskolelærers fortælling og tanker om livets store spør..

• På festival med højskolerne

Publiceret 29-08-2019
    Event

Det er efterhånden blevet en fast del af mange højskolers aktiviteter at arrangere eller deltage i en festival

På Struer Højskole spiser man i stilhed

Publiceret 27-08-2019
    Højskoleliv

På Struer Højskole indtager man hver dag frokosten i stilhed. Idéen stammer fra mindfullness-bølgen, der handler om bevidsthed og nærvær. Ifølge højskolens dagl..

• Ungdomsøen - øen for Danmarks unge - åbner

Publiceret 23-08-2019
    Politik Fællesskab

De unge har fået deres egen ø. Højskolerne er kernepartner i det projekt, der skal være et sted hvor unge skaber fremtiden. Visionen er at gøre unge til aktive,..

• Opstart på højskole

Hvad kan du forvente dig af et højskoleophold?

Publiceret 23-08-2019
    Højskoleliv Fællesskab

99 procent af de elever, vi har spurgt, er tilfredse med deres højskoleophold. Det viser en undersøgelse foretaget på højskolernes forårshold i 2019. Så hvis du..

Søg i nyheder