Det Levende Bord

Johan Borups Højskole København

Kom med på sommerkurset ‘Det Levende Bord’, hvor det skal handle om grøn omstilling, fødevareindustri, aktivisme og ansvar.

Hvorfor er mad og fødevarer så væsentlige en del af den grønne omstilling? Hvordan og hvorfor ser vi anderledes på vores forbrug og vaner i fremtiden? For at finde svar på dette skal vi tale med aktivister, madpionerer og andre inspirerende mennesker, der er med til at ændre kursen på vores madsystemer. Bliv inspireret til samtale og bliv klogere sammen.

Vi skal naturligvis også lave mad, smage på naturvin og fermentere. Forløbet afsluttes med at lave et brag af en middag for resten af sommerhøjskolens deltagere.

Læs mere og tilmeld dig her.

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 22.07.2024
Slutdato 28.07.2024

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 15. juli - 21. juli, 1 uge
Emnekurser, 15. juli - 21. juli, 1 uge
Emnekurser, 15. juli - 21. juli, 1 uge
Emnekurser, 15. juli - 21. juli, 1 uge
11748
Det Levende Bord
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2024-07-22
22-07-2024
2024-07-28
28-07-2024
Ledige pladser
Emnekurser
Storkøbenhavn
Johan Borups Højskole København
Kom med på sommerkurset ‘Det Levende Bord’, hvor det skal handle om grøn omstilling, fødevareindustri, aktivisme og ansvar. Hvorfor er mad og fødevarer så væsentlige en del af den grønne omstilling? Hvordan og hvorfor ser vi anderledes på vores forbrug og vaner i fremtiden? For at finde svar på dette skal vi tale med aktivister, madpionerer og andre inspirerende mennesker, der er med til at ændre kursen på vores madsystemer. Bliv inspireret til samtale og bliv klogere sammen. Vi skal naturligvis også lave mad, smage på naturvin og fermentere. Forløbet afsluttes med at lave et brag af en middag for resten af sommerhøjskolens deltagere. Læs mere og tilmeld dig her.
Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/11748
https://johanborups.dk/sommer-paa-johan-borups-2023/
32
https://www.johanborups.dk/
Bred almen højskole