Smag på Europa - fra jord til bord. Hvad vil vi med den Europæiske jord? (Sommerhøjskole)

Suhrs Højskole

Aflyst

Hvad vil vi med den Europæiske jord? Der er kamp om landbrugsjorden og afgrøderne i takt med at klima- og biodiversitetskrisen tager til. Vi inviterer til foredrag og debat om EU’s grønne politik med fokus på landbrug, afgrøder og mad.

Vi bliver klogere på, om EU redder planeten og så tager vi på lokalt gårdbesøg en hel dag og ser hvordan vi kan dyrke jorden mere bæredygtigt i fremtiden. Og ikke mindst - så spiser vi os igennem udvalgte og vidunderlige europæiske retter hele ugen lavet af Suhrs køkken.

Kursusleder: Rasmus Willig, forstander på Suhrs og forperson for Andelsgaarde.

Kurset er i samarbejde med DEO.

*Med forbehold for ændringer.

Læs mere her 

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Biologi
Bæredygtighed og økologi
Natur og Miljø
Medier Samfund Politik Rejser
Europa
Globalisering
Innovation
Internationale forhold
Politik
Samfund
Samfundsfag
Sociologi
Økonomi

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 30.06.2024
Slutdato 06.07.2024

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Aflyst

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset
10908
Smag på Europa - fra jord til bord. Hvad vil vi med den Europæiske jord? (Sommerhøjskole)
Naturen og Naturvidenskab
Biologi
Bæredygtighed og økologi
Natur og Miljø
Medier Samfund Politik Rejser
Europa
Globalisering
Innovation
Internationale forhold
Politik
Samfund
Samfundsfag
Sociologi
Økonomi
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2024-06-30
30-06-2024
2024-07-06
06-07-2024
Aflyst
Emnekurser
Storkøbenhavn
Suhrs Højskole
Hvad vil vi med den Europæiske jord? Der er kamp om landbrugsjorden og afgrøderne i takt med at klima- og biodiversitetskrisen tager til. Vi inviterer til foredrag og debat om EU’s grønne politik med fokus på landbrug, afgrøder og mad. Vi bliver klogere på, om EU redder planeten og så tager vi på lokalt gårdbesøg en hel dag og ser hvordan vi kan dyrke jorden mere bæredygtigt i fremtiden. Og ikke mindst - så spiser vi os igennem udvalgte og vidunderlige europæiske retter hele ugen lavet af Suhrs køkken. Kursusleder: Rasmus Willig, forstander på Suhrs og forperson for Andelsgaarde. Kurset er i samarbejde med DEO. *Med forbehold for ændringer. Læs mere her 
Pustervig 8, 1126 København K
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/10908
https://suhrs.dk/korte-kurser/datoer-priser-korte-kurser/
63
http://www.suhrs.dk/
Fagspecialiseret højskole

Kontakt højskolen

Suhrs Højskole
Pustervig 8
1126 København K

Telefon: 33 12 80 53
kontakt@suhrs.dk
Forstander: Rasmus Willig